Bine ati venit

Codexul produselor fitosanitare este o aplicatie care permite consultarea catalogului produselor de uz fitosanitar omologate pentru utilizare Ón Romania.

Codexul fitosanitar
Oferta pentru magazine distribuitoare de pesticide din Bucuresti


Va dorim sa gasiti pe pagina noastra de prezentare date utile legate de intrebarile dumneavoastra referitoare la pesticide, dar si pentru acaricide, defolianti si desicanti, erbicide, feromoni, fungicide, insecticide, insectofungicide, nematocide, dezinfectanti ai solului, produse diverse si auxiliare, regulatori de crestere, rodenticide, moluscocide sau repelenti cu sediul in Bucuresti.

Aplicatia Codexul fitosanitar reprezinta un program specializat destinat interogarii bazei de date a produselor fitosanitare omologate pentru a fi utilizate in Romania. Va rugam sa vizitati sectiunea de Prezentare pentru a afla mai multe detalii despre acest program.

Pentru date cu privire la oferta disponibila pentru magazine distribuitoare de pesticide din Bucuresti accesati pagina de Contact.
Va anuntam totodata de lansarea bazei de date a fitofarmaciilor din Romania. Inscrierea firmelor din Bucuresti este gratuita. Pentru adaugarea in catalogul firmelor fitosanitare a unui magazin distribuitor de pesticide va rugam sa accesati urmatoarea pagina: http://codexul-fitosanitar.validsoftware.ro/director/

Oferta pentru programul Codexul fitosanitar este valabila si pentru distribuitori de pesticide din:

Alba Iulia
Alexandria
Arad
Bacau
Baia Mare
Bistrita Nasaud
Botosani
Braila
Brasov
Bucuresti
Buzau
Calarasi
Cluj Napoca
Constanta
Craiova
Deva
Drobeta Turnu Severin Focsani
Galati
Giurgiu
Iasi
Ilfov
Miercurea Ciuc
Oradea
Piatra Neamt
Pitesti
Ploiesti
Ramnicu Valcea
Resita
Satu Mare
Sfintu Gheorghe
Sibiu
Slatina
Slobozia
Suceava
Targoviste
Targu Jiu
Targu Mures
Timisoara
Tulcea
Vaslui
Zalau